Spellenbeurs

Natuurlijk kunnen we niet al de info van de verschillende jaren op 1 pagina kwijt!!

Dus hebben we het in verschillende tabs gestoken die je hier snel terug kan vinden..

2012

Onze eerste. We hadden het ongeluk dat de reclame werd verdeeld in een boekje van meubels dus die werd bij de meeste mensen snel in de papierbak gekieperd. Ook ws het al heel de tijd slecht weer en net dit WE was het een stralend blauwe hemel!

2013

Waar we vorig jaar de eerste zon zagen, zo hadden we dit jaar nu net op deze dag heel wat sneeuwval! Maar we waren blij dat de mond aan mond reclame zijn werk al had gedaan want we kregen toch meer bezoekers over de vloer

2014

3 keer is scheepsrecht zeker? Wederom heel wat blije gezichtjes en daar doen we het toch voor! Ook de 2de handsstand begint wat naambekendheid te krijgen!

2015

Dit zou de laatste beurs zijn geweest. Door de crisis is het moeilijker en moeilijker om sponsors te kunnen vinden. En laat ons eerlijk zijn, zonder sponsors hoef je er niet aan te beginnen!! Ook doet Veerle bijna alles alleen en dit er allemaal nog bijnemen naast haar drukke agenda begon wat teveel te worden. Maar door de reacties op de beurs zelf besloot ze dan toch om de handdoek nog niet in de ring te gooien! Dus we doen er nog een jaartje bij!

2016

Een heel verslag hier nog eens schrijven zou wat dom zijn. Je kan het vinden onder de tab 2016. We zijn in schoonheid geëindigd en we kunnen met een goed gevoel terugkijken op de voorbije 5 jaar. Ondanks de drukte zullen we het missen….