Lidgelden

We proberen de drempel zo laag mogelijk te houden dus het lidgeld stelt niet zo veel voor 🙂

Kom je de eerste keer eens kennismaken, dan kost je dat 2 euro/persoon

Daarna kan je kiezen.

  • Ofwel betaal je 2 euro per keer/per persoon per avond
  • Ofwel een beurtenkaart aan 5 euro voor 5 deelnames.  Dus 1 euro per keer/per persoon.

Ook bieden we de mogelijkheid aan om een jaarlijkse lid- of steunkaart  te kopen aan 8 euro/gezin. Dankzij deze kaart kan je van kortingen genieten in de volgende winkels:

Spelshop

spelshop

Onze favoriet: 5% korting op al je bestellingen. Soms mogelijkheid gratis verzenden door afhaling op clubavonden.(*)

Time2Game

Time2Game_logo

10% korting op al je bestellingen. Soms mogelijkheid gratis verzenden door afhaling op clubavonden.(**)

Adriaensen

logo adriaensen hermaaktmet tekst groter

5% korting op al je bestellingen.

(*) Afhaalpunt Spelshop: We hebben leden die afhaalpunt zijn voor deze winkel. Indien ze komen spelen en de bestelling op tijd werd geplaatst/betaald kan dit op de clubavond worden afgehaald. Informeer je bij de winkel!

(**) Afhaalpunt Time2Game: We hebben leden die afhaalpunt zijn voor deze winkel. Indien ze komen spelen en de bestelling op tijd werd geplaatst/betaald kan dit op de clubavond worden afgehaald. Informeer je bij de winkel! Indien mogelijk, afhaalpunt regio Kortenberg-Herent selecteren

Elke winkel heeft zijn eigen manier om de korting toe te kennen. Zo zal je bij Spelshop en Adriaensen je korting onmiddelijk zien als je account aan de club is gekoppeld. Bij Time2game dien je dit nog eens extra te vermelden in de opmerkingen als je een bestelling doet. Je kan op  het logo klikken om naar hun site te gaan. De winkels zullen door mij op de hoogte worden gebracht van de leden met een lidkaart.

Dankzij de lage prijs van de steunkaart maak je al winst na het kopen van een 2-tal spellen. Dus niet twijfelen en DOEN!