Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spelavond 8 december

8 december 2018 @ 19:00 - 23:59

Essen ligt ondertussen al weer achter ons maar we hebben nog steeds niet alle nieuwe spellen gespeeld. Ook deze week komen we weer met 2 nieuwigheden.
Vele spellen zijn gelinkt aan combo’s zoeken. Laat me dat ook eens proberen….2018 was een prachtjaar qua meteo condities. We konden lang genieten van een “Indian Summer”. “Indian Summer” is ook een spel van Uwe Rosenberg. Een gekend uitgever die al heel wat topspellen op de markt bracht. Dit jaar kwam hij op de proppen met “Reykholt”. Dat is het eerste spel dat we mee brengen

Met zo’n prachtige zomer trekken er heel wat mensen naar de kust. Al is het mij een raadsel wat ze daar te zoeken hebben buiten uren zoeken naar een parking en te veel te betalen voor slecht eten. 🙂
Maar welk kind houdt er nu niet van het strand en de zee. Lekker zandkastelen bouwen! We zullen het kind in ons loslaten en hetzelfde doen in het tweede spel dat we in de kijker zetten. “Fine Sand” van Friedemann Friesse. Meer lees je hieronder.

Hou zeker ook je mailbox in het oog voor de data’s van vorig jaar. We hebben nog een paar dagen uit te klaren met André en zodra dat in orde is horen jullie het, zodat iedereen zijn agenda kan bij vullen.

Hopelijk tot zaterdag!

  • Wanneer? van 1900 tot 2359 Hr
  • Waar? In het Radiomuseum in Haasrode

Voor een ganse avond spelplezier betaal je nog steeds slechts €1 met je beurtenkaartje. Wil je een nieuw spel spelen, dan helpen wij je graag kiezen en leggen we, indien we in de mogelijkheid zijn,  het spel met veel plezier uit.
Van de spellen die we meebrengen zetten we de volgende twee in de kijker:

Reykholt

Tomaten, sla of wortels gaan kweken op IJsland? Wat een gek idee!!! Toch is het geniaal! Door de thermische activiteit is er warmte genoeg om deze groenten in serres te gaan cultiveren. Je bent echter niet de enige boer die met dit idee op de proppen kwam. Slaag jij erin om in slechts 7 rondes het de meeste groenten te verbouwen en zo het verst op het scorespoor te komen??

Fine Sand
Sinds “Dominion” weet iedereen wat een deckbuilder is. En sinds “Fabelfruit” is dat zo met het “Fabel-concept” Dit spel probeert een combinatie van de 2 te zijn maar dan toch ook weer niet helemaal. In dit fabelspel gaan we ons dek niet sterker maken, integendeel! We gaan proberen om ons dek zo snel mogelijk volledig weg te spelen! Ik speelde het nog maar 1 keer en ik had de indruk dat het toch wel wat chaotisch was maar ik vond het wel voldoende leuk om het aan te kopen zodat ik het nog eens kon spelen. Ik ben benieuwd wat jullie er van zullen vinden!

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
19:00 - 23:59
Evenement Categorie: