Terugblik

Het jaar loopt weer op zijn einde en vele clubs versturen dan mails voor het vernieuwen van het lidgeld. Ik ben blij dat we daar niet bij horen!

Maar ik had wel graag even terug gekeken naar 2015.

Daarin zijn we gestart met een nieuwe site. Zoals ik al eerder schreef zijn reacties altijd welkom. Vergeet zeker niet om eens iets in het gastenboek te schrijven!

Qua spelersaantallen zit het, naar onze mening, ook wel snor. We hadden een gemiddelde van 21 personen/spelmoment. Wat dus helemaal niet slecht is voor een tweede jaar! Wat ons wel opviel is dat we heel wat nieuwe mensen over de vloer kregen, die wel enthousiast waren, maar nooit meer terug kwamen. Reden?

We merkten ook dat we soms ons eigen doel voorbij vlogen: zelf meer spelen. Door het uitleggen als er wat volk is, komen wij soms zelf niet aan spelen toe. Daar gaan we dus een mouw aan proberen passen. Want uitleggen is goed, maar spelen is beter!!!

Het was al bij al een jaar waar ik qua speelgebied graag op terug kijk. Door omstandigheden was ik deze hobby wat uit het oog verloren t.o.v. mijn beginjaren en ik ben blij dat ik het terug wat kan opnemen. En zeker ook niet te vergeten, ik leerde heel wat nieuwe, aangename mensen kennen. Toch ook een sterk plusplunt!

Beste wensen voor jullie allemaal in 2016. Dat jullie veel nieuwe spellen mogen ontdekken (en aankopen?) en natuurlijk hopen we jullie nog allemaal heel regelmatig (terug) te zien op de spelavonden!

De volgende data’s staan op de site. Vergeet zeker de spellenbeurs op 14 februari niet!

De 2 grootste Rode Hazen 🙂