5 september 15

Begin september…. Voor iedereen, en dan vooral voor ouders met schoolgaande kinderen, een periode die je liever niet ziet komen. Het leven gaat van een rustig kabbelend beekje over in een woeste rivier tijdens een onweersbui! De files groeien weer aan tot hun normale lengte waarop zelfs de grootste Anaconda jaloers is, de rekeningen lijken uit een kloon machine te komen en ga zo maar door

Voor ons betekende het een nieuwe school, gevaarlijkere reisweg en nog heel wat meer van dat fraais. Maar vooral, het “verlof” is voorbij….. Niet zo voor de zon lijkt me, want sinds we terug in het land zijn is de zon precies ergens anders aan het genieten!

Maar niet getreurd, wat we al gehad hebben dat kunnen ze ons niet meer afpakken! En zo is de tijd weer aangekomen om samen te zitten en een spel te spelen.

We brachten VivaJava: The Dice game en Mangrovia mee als initieel spel, maar ook Hab & Gut, Abraca…what, Orongo en nog enkele anderen kwamen op de tafel. Er waren wederom enkele nieuwe gezichten die eens van de club kwamen proeven. Het leek erop dat ze toch een leuke avond hadden. En daar doen we het toch voor!!

Nu is het uitkijken naar DE spelhappening van het jaar: ESSEN!!!! Ook dit jaar zullen we weer van de partij zijn. Door de kleine tijdspanne tussen deze megabeurs en onze volgende spelavond hebben we besloten om de Essenmarathon begin november te houden. Ik kijk er alleszins naar uit om weer van al dat moois te gaan genieten!

Tot de volgende keer en speel ze!