Aanwinsten

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar hij is er eindelijk!

Vivajava: The dice game.

Je hoeft geen liefhebber van koffie te zijn om dit dobbelspel leuk te vinden. Wij waren alleszins van in het begin “verkocht”. Na een potje werd er al beslist om over te gaan tot een aankoop. Blij dat we hem in de collectie hebben en hij zal zeker en vast mee gebracht worden op onze volgende spelmoment die, zoals jullie al wel zullen weten, zal starten om 1400.

Op vraag van enkele leden hebben we ook terug Weerwolven van Wakkerdam  in de collectie opgenomen. En dan wel een jubileumversie! Dus de karakters van Volle maan kunnen nu ook worden gebruikt. Ik ga eerlijk zijn, ik ben geen voorstander van dit spel. Logisch, want ik ben iemand die graag “in zijn hoekje” speelt en heel de tijd praten is (tijdens een spel) niet mijn dada. Maar ik begrijp wel dat er mensen zijn die dit een super spel vinden. Het is niet voor niets dat onze collega’s van Speelduivel elk jaar een groot “Weerwolvenevent” organiseren.

Het zullen dus vooral de leden zijn die achter dit spel vroegen dat voor de uitleg zullen zorgen :-):-)