13 Jun 15

Een zalig weertje vandaag. Dus beslist om nog eens bakker van dienst te zijn aan de BBQ. Toen ik nog wat aan het genieten was van de Sangria liet de GSM weten dat het tijd was voor de club. Oeps, ik was nog niet klaar! Dus beginnen haasten om alles in te pakken en direct naar de zaal. De eerste spelers waren net aangekomen dus kon ik direct beginnen uitleggen. Pfftt. Ik heb graag alles al klaarliggen als de eerste komen.

We konden 3 nieuwe mensen verwelkomen die eens een kijkje kwamen nemen en 2 daarvan  konden dan ook direct aansluiten bij “Tinner’s Trail“. Ik speelde het zelf niet mee want het kwam juist uit met 4 maar ik blijf dit een leuk spel vinden. Ik kon aanschuiven bij Marco Polo (wakker blijven hier!), Loony Quest (met de juiste mensen op het juiste moment zal dit originele spel tot zijn recht kunnen komen) en afsluiten deed ik met Pedaalridders.

Terwijl ik MarcoPolo aanhet spelen was, besloot een andere tafel om “Escape” op tafel te leggen. Probeer je dan nog maar eens te concentreren als die tamtams en gongs door de zaal klinken 😉

Ik merkte dat aan andere tafels de cocktails in “Last Call” gesmaakt werden en ook 7 wonders en Kingdom builder verscheen weer op de tafels.

Wederom “Happy faces”

Speel ze!