11 Apr 2015

Met z’n 25-en werd het weer een gezellige boel. Er waren enkele nieuwe gezichten te bespeuren, alsook mensen die er al bij waren de allereerste keer maar sinsdien geen tijd meer vonden. De voorziene spellen die klaar lagen werden gesmaakt. Dit waren RoyalsPronken met Andermans VerenTrains en Sushi Go!
Enkelen besloten wat invloed te gaan uitoefenen in Royals om daarna wat piraten te helpen in Cartagena. Ook op kantoor werden er wat beslissingen genomen. In Andermans Veren ging de strijd er hevig aan toe maar erna was er dan wat tijd voor een smakelijk hapje in Sushi Go! Het leuke aan dit laatste is dat het snel is uitgelegd, en nog sneller kan worden gespeeld. Blijft voor mij een leuke verrassing in 2014.

Aan een andere tafel raasden de treinen voorbij in Trains waardoor niemand een idee had wie er nu wel zou winnen.
Daarna was het tijd om het wat oudere maar mooi afgewerkte spel “Iguazu” uit de kast te halen. Blijft toch een leuk afsluitertje vind ik.

Tot de volgende keer!

Wat sfeerbeelden…
DSC_3463 DSC_3466 DSC_3472 DSC_3479 DSC_3485 DSC_3487 DSC_3489 DSC_3493

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *